Search found 228 matches

by secure
Tue Jun 23, 2020 12:09 am
Forum: General Syvecs Chat
Topic: Syvecs targeting higher boost?
Replies: 6
Views: 668

Re: Syvecs targeting higher boost?

Hi!

Did you watch the help video?

https://www.youtube.com/watch?v=tESyeOl3C8s&t=1145s

You have some lean AFR at WOT. You may want to fix this first.
by secure
Fri May 15, 2020 12:41 am
Forum: General Syvecs Chat
Topic: Any possibility of Real Dash support?
Replies: 21
Views: 10705

Re: Any possibility of Real Dash support?

Thanks!
4 days lock down! I will try it.
by secure
Wed May 13, 2020 9:43 pm
Forum: Subaru
Topic: AVCS not working?
Replies: 12
Views: 1719

Re: AVCS not working?

I have found that I had accidently cutted ignition live 12V source wire that goes to DCCD & AVCS solenoids.
All sorted now.
by secure
Mon May 11, 2020 9:58 pm
Forum: Subaru
Topic: AVCS not working?
Replies: 12
Views: 1719

Re: AVCS not working?

Thanks Tim.
Yellow wire(Blue stripped yellow) is 12v and cathode is connected to it.
Grey wire(blue) goes to ecu FUEL6 and anode.

I will try output testing mode without shottky to see the voltage again
by secure
Mon May 11, 2020 9:51 pm
Forum: Subaru
Topic: AVCS not working?
Replies: 12
Views: 1719

Re: AVCS not working?

Not a tailor made but it looks okay? It is a SB560.


Image
by secure
Mon May 11, 2020 9:27 pm
Forum: Subaru
Topic: AVCS not working?
Replies: 12
Views: 1719

Re: AVCS not working?

TimH wrote:
Mon May 11, 2020 3:51 pm
Can't 100% read your notes.
:mrgreen: :mrgreen:

I couldn't read as well =) AFAIK shootky anode to ECU FUEL6-8 output and cathode to 12V.
I think I found the diode bulk here. I hope so


Image
by secure
Sun May 10, 2020 9:09 pm
Forum: Subaru
Topic: AVCS not working?
Replies: 12
Views: 1719

Re: AVCS not working?

I found my notes. Is that right?
Image
by secure
Sun May 10, 2020 8:26 pm
Forum: Subaru
Topic: AVCS not working?
Replies: 12
Views: 1719

Re: AVCS not working?

Shottky diode should pull up the voltage 0.3v. Interesting. I'm %100 sure it was working when I swap the spec c engine. DCCD was also working! Now I check the DCCD and it is not working as well :/ Both DCCD and AVCS is not working now. If it is not an ecu hardware related issue I have to find where ...
by secure
Sat May 09, 2020 9:35 pm
Forum: Subaru
Topic: AVCS not working?
Replies: 12
Views: 1719

Re: AVCS not working?

Thanks Tim. When the engine is off and ignition is ON I don't see any voltages. Now I tried the output testing mode, fuel output base states and I have measured 7.99 V between two pins :? Sure it is not enough to trigger avcs solenoid. That makes me to think that I have used a wrong shotky diode may...
by secure
Fri May 08, 2020 4:21 pm
Forum: Subaru
Topic: AVCS not working?
Replies: 12
Views: 1719

AVCS not working?

https://www.youtube.com/watch?v=kuDQ_MINuTk I'm a bit confused with my AVCS. I think they are not working! Long story short! I put the avcs solenoid connector off while engine running and connected with Scal. I measured the voltage on the connector it was milivolt levels. I measured the duty cycle a...